Ce face Levantis

Cream experiente memorabile in sfera divertismentului pentru publicul din Romania

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp si la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.

Ne propunem sa ducem la un alt nivel industria de divertisment din Romania.

Numele Levantis isi are originea in cuvantul spaniol levantar, un verb cu sensul de a ridica, a inalta, a creste, a construi, a evolua. Asta este, in fapt, ceea ce ne propunem vizavi de industria de divertisment din Romania, sustinand divertismentul de calitate si punand accentul mai ales pe dimensiunile culturale si educative.

Echipa Levantis a fost implicata in productia primului musical autentic dupa o reteta de tip Broadway jucat pe o scena din Romania – Muzicalul Chicago, spectacol vizionat de peste 60.000 de spectatori in decurs de 3 ani pe scena Teatrului National din Bucuresti. Si nu intamplator, presedintele onorific al Fundatiei Levantis este Aurelian Temisan, avocatul Billy Flynn din spectacol, care a fost unul dintre membrii cei mai activi si dedicati ai Echipei Muzicalului Chicago.

Dorim sa va oferim productii de calitate, care timp de cateva ore sa va poarte intr-o calatorie magnifica departe de toate grijile si preocuparile cotidiene. Este vorba atat despre spectacole de inalta tinuta cu mare impact la public si in media care se joaca cu succes extraordinar in strainatate cat si despre productii originale prin care incurajam creativitatea tinerilor profesionisti si cooperarea internationala. Contam pentru asta pe o echipa deosebita de profesionisti din tara si strainatate – actori, regizori, coregrafi, scenografi, designeri de lumini si sunet, etc.

In acelasi timp, am initiat un nou trend pe piata de divertisment cultural din Romania - organizarea de evenimente in pauza spectacolelor in care publicul se relaxeaza si se distreaza asistand la mini show-uri culinare, extensii ale actiunii piesei, expozitii, tombole, socializeaza cu actorii sau participa la diverse alte experiente interactive.

Ne place sa invovam si sa suprindem in permanenta publicul din Romania cu proiecte deosebite. Asa s-a nascut si ideea primei piese de teatru produse special pentru a fi jucata intr-o sala de cinema: comedia Boeing Boeing (intrata in Guiness Book drept cea mai produsa comedie frantuzeasca din lume) intr-o punere in scena fara precedent care ofera spectatorilor o experienta multisenzoriala de neuitat care include si momente de interactiune intre scena si ecran.

In plus, ne propunem sa formam adevarati profesionisti in ceea ce priveste domeniul artelor spectacolui si sa popularizam acest domeniu punand un deosebit accent pe latura educativa pentru copii si tineri.

Scopul nostru este acela de a va oferi o alternativa cu totul deosebita pentru petrecerea timpului liber si evadarea din cotidian.