Ziua Clatitelor la Boeing Boeing

Show total la spectacolul Boeing Boeing de Ziua Clatitelor din 2 februarie 2013!

In drum spre restaurant Bernard si logodnica lui romanca, Janine, au nimerit la petrecerea de Ziua Clatitelor! Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi la acest eveniment! Datorita voua el a fost cu totul special. 

Conform unei traditii frantuzesti, daca in aceasta zi poti prinde clatita in tigaia tinuta cu mana stanga dupa ce ai aruncat-o in aer, in timp ce tii un banut de aur in mana dreapta, te vei imbogati. 

Dan-Silviu Boerescu, aka Bucatarescu a pregatit 4 feluri de clatite de aperitiv (cu urda, branza de burduf si marar; cu branza dulce, ananas si nuci; cu bacon, ciuperci si sos iute-dulce; cu carnati afumati trasi la tigaie impreuna cu mere in sos de vin licoros) si 5 feluri de clatite de desert, (cu magiun traditional de prune; cirese negre; afine; topinambur; catina).

De asemenea, am organizat o extensie a actiunii piesei in pauza - doua dintre personaje care la finalul primei parti se duceau la un restaurant sa manance au nimerit in toiul show-ului culinar la care  au si participat si au avut mai multe schimburi de replici. Publicul a fost incantat atat de show cat si de prezenta actorilor in mijlocul lor. 

MC-ul show-ului culinar din pauza spectacolului, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, este un cunoscut scriitor, jurnalist si blogger de lifestyle culinar (www.bucatarescu.ro). A publicat peste 20 de volume, dintre care 10 de literatura gastronomica si vinuri, fiind distins cu Premiul Special la Gourmand World Cookbook Awards 2010, Paris. Este membru permanent al juriului Festivalului International de Gatit in Aer Liber (din 2008) si are o rubrica permanenta sub forma unui show culinar in emisiunea Secrete de Stil de la Prima TV.

Galerie Video

Galerie Foto