Ziua Tortilla Spanila la Boeing Boeing

Tortilla spaniola asezonata cu hohote de ras la Boeing Boeing

Joi, 4 aprilie 2013, spectatorii comediei Boeing Boeing au putut urmari un show culinar deosebit in timpul caruia s-au putut delecta cu delicioasa tortilla spaniola stropita cu sos Alioli si asezonata din plin cu hohote de ras.

Surpriza a fost pregatita impreuna cu Alioli Restaurante si compania Franke. 

Un alt aspect cu mare priza la public l-a reprezinta faptul ca in timpul show-ului culinar spectatorii au interactionat cu o parte dintre personajele din piesa (interpretate de Aurelian Temisan, Maria Buza, Monica Davidescu, Raluca Ghervan, Tania Popa si Lucian Ghimisi).

Tortilla spaniola este un fel de mancare traditional din Spania, ale carui ingrediente de baza sunt ouale, cartofii si ceapa si care este la fel de bun atat cald cat si rece. Spectatorii piesei Boeing Boeing au avut ocazia sa il consume impreuna cu sosul Alioli, un sos care poarta amprenta specifica a restaurantului cu acelasi nume.

Cu cateva zile inainte de eveniment, Echipa Boeing Boeing a fost intr-un adevarat team building culinar la Restaurantul Alioli unde s-a familiarizat cu Tortilla spanioa si cu modul de preparare al acesteia.

Galerie Video

Galerie Foto